Witalabostäder
Huvudmeny
Lyssna

Coronavirus

Med anledning av den uppkomna situationen med coronaviruset arbetar Witalabostäder för att minska smittspridningen och detta innebär att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi uppdaterar kontinuerligt vår lägesbild och våra arbetssätt utifrån den fakta och de beslut som fattas. För senaste aktuella information om viruset och utvecklingen hänvisar vi till Krisinformation.se Länk till annan webbplats. och Folkhälsomyndigheten Länk till annan webbplats..

Nedan följer en del kompletterande information från Witalabostäder till dig som är vår hyresgäst.

Vi utgår i nuläget från grundtanken att om man är frisk är man på jobbet och detsamma gäller för de entreprenörer vi anlitar. Detta innebär att vi i nuläget arbetar vidare med fastighetsskötsel, underhåll, felanmälningar, renoveringar och liknande uppgifter som vanligt. Just nu är sjukfrånvaron låg och vi kan upprätthålla våra åtaganden, men skulle läget förändras och sjukfrånvaron öka så kommer det innebära att vi får prioritera bland våra olika uppgifter.

Om du som hyresgäst har gjort en felanmälan och sedan får symtom eller blir sjuk ber vi dig kontakta oss på 0383-966 00 eller info@witalabostader.se. Då kan vi genom att avvakta med arbetet tillsammans minska risken för smittspridning. Angående akuta åtgärder hemma hos dig som är sjuk/har symtom eller är i riskgruppen 70 år och äldre kommer vi följa en särskilt framtagen rutin.

Med anledning av coronaviruset och för att vi alla tillsammans ska bidra till att minska smittspridningen ber vi dig som har minsta symtom att kontakta oss via telefon 0383-966 00 eller e-post (info@witalabostader.se) och inte besöka oss i våra lokaler på Stålvägen.

Senast uppdaterad

Navigera vidare

Witalabostäder AB

Besöksadress: Stålvägen 9 A, Vetlanda

Postadress: 574 80 Vetlanda

Bobutiken: 0383-966 00
Jourtelefon: 010-470 51 84
E-post: info@witalabostader.se