Witalabostäder
Huvudmeny
Lyssna

Garage och parkering

Undvik biltrafik inom våra områden. Du får heller inte parkera bilar och andra motorfordon på innegårdarna.

Vi tar ut en avgift för felaktigt parkerade fordon . För i- och urlastning är det tio minuter som gäller. På våra besöksparkeringar får man parkera 24 timmar och dessa platser är endast avsedda för besökare.

Förvaring i garage

Garage är bilens plats och inget extra förråd till din lägenhet. Det enda du får förvara i garaget, förutom ditt fordon, är fyra extra bildäck. Har du en plats i centralgarage får du endast parkera ditt fordon och inte förvara något annat där.

Det är av brandsäkerhetsskäl garaget inte ska användas som förvaringsrum - och i synnerhet inte för brandfarliga material och vätskor.

Reparation och biltvätt

Du får inte utföra några större reparationer av din bil i anslutning till det garage eller den parkeringsplats som du hyr av oss. Det är okej att byta däck. Större reparationer som att byta avgassystem, lackera/sprutlackera eller svetsa får inte utföras.

Av miljöskäl ska du inte heller byta olja eller liknande i anslutning till garage eller parkeringsplats. Tvättning av din bil får inte förekomma i eller utanför garage eller på din bilplats. Vi rekommenderar att du tvättar ditt fordon i en tvätthall. Däremot får du så klart städa din bil invändigt på din garage- eller parkeringsplats.

Husvagnar och släpvagn

Husvagnar och släpvagnar får inte ställas upp på våra parkeringsplatser mer än 24 timmar.

Skottning

Under vintertid ansvarar du själv för skottning av din parkeringsplats och framför din garageport.

Senast uppdaterad

Navigera vidare

Witalabostäder AB

Besöksadress: Stålvägen 9 A, Vetlanda

Postadress: 574 80 Vetlanda

Bobutiken: 0383-966 00
Jourtelefon: 010-470 51 84
E-post: info@witalabostader.se