Witalabostäder
Huvudmeny
Lyssna

Besiktning

Innan du flyttar besiktigar vi din lägenhet. Det är bra om du kan närvara vid besiktningen. När besiktningen är färdig får du en kopia av besiktningsprotokollet.

Vi bokar en förbesiktning direkt i samband med uppsägningen. När det är dags att flytta så gör bovärden den slutliga besiktningen. Förbered gärna besiktningen genom att själv noggrant granska lägenheten. Onormalt slitage kommer att noteras och det är du skyldig att betala.

Är du medveten om att du eller någon annan orsakat skada kan du åtgärda detta före besiktningen. Har du frågor om skicket på din lägenhet tveka inte att kontakta oss. Nedan följer exempel vad vi kräver ersättning för.

Onormalt slitage och skador

Till exempel sprickor i sanitetsporslin inklusive badkar, hål och större märken på snickeri i kök, på dörrar, väggar, detaljer i kyl- och frysinredning.

Tapeter

Vi godkänner inte en mängd skruvhål efter hyllor och dylikt. Samma sak gäller för iögonfallande fläckar. Kontakta oss så kan vi undersöka om tapeten fortfarande finns i lager.

Om du tapetserar på egen hand ska du vara medveten om att du kan bli återställningsskyldig om färg eller tapetval är extrema eller om arbetet inte utförts fackmannamässigt.

Senast uppdaterad

Navigera vidare

Witalabostäder AB

Besöksadress: Stålvägen 9 A, Vetlanda

Postadress: 574 80 Vetlanda

Bobutiken: 0383-966 00
Jourtelefon: 010-470 51 84
E-post: info@witalabostader.se