Witalabostäder
Huvudmeny
Lyssna

Hyran

Hyresavierna delas ut kvartalsvis. Du betalar hyran i förskott före den sista vardagen i varje månad.

Vi skickar inga påminnelser, så om hyran inte är betald kommer du att få ett inkassokrav där avgiften för närvarande är 160 kronor, dessutom tillkommer dröjsmålsränta.

Om du inte betalar din hyra i tid får du ett inkassokrav, vilket innebär en extra kostnad för dig. Vid upprepade betalningsförseningar riskerar du att förlora din hyresrätt.

Autogiro

Med autogiro kan du enkelt betala din hyra. Autogiro är kostnadsfritt och innebär att pengarna för hyran dras automatiskt från ditt konto varje månad.

Du startar autogiro genom att skicka in en blankett för medgivande till oss. Ditt medgivande gäller till dess att du säger upp det hos din bank, eller tills ditt hyresavtal upphör. Mer information om autogiro hittar du på Mina sidor Länk till annan webbplats..

Du fyller i en autogiroansökan för din månadshyra och sedan dras den automatiskt den sista vardagen i varje månad. Om det inte finns tillräckligt med pengar på kontot dras ingen hyra. Hör av dig till Bobutiken så skickar vi en blankett för medgivande som du fyller i och returnerar till oss. Vi meddelar sedan när betalning via autogiro kommer att ske.

Senast uppdaterad

Navigera vidare

Witalabostäder AB

Besöksadress: Stålvägen 9 A, Vetlanda

Postadress: 574 80 Vetlanda

Bobutiken: 0383-966 00
Jourtelefon: 010-470 51 84
E-post: info@witalabostader.se